Traduceri

Traduceri Milano

Traduceri

Via Cilea, 126, cap 20151, Milano (MI), Tel: +39.345.235.2115

  • Servicii de excelenta |
  • 5
Contacteaza Birou

TRADUCERI AUTORIZATE

Traducerile autorizate reprezintă traducerile efectuate de către un traducător autorizat care certifică prin semnătura și ștampila aplicate pe traducere conformitatea acesteia cu textul prezentat.

TRADUCERI LEGALIZATE

Legalizarea traducerii se face personal de către traducător, care prezentându-se în fața funcționarului public al Tribunalului, declară că textul prezentat spre traducere a fost efectuat complet, fără omisiuni, si că nu i-a fost denaturat conținutul și sensul.

Costul legalizării traducerii este de 30 euro/document (cu excepția timbrelor fiscale, după caz)

Timbrele fiscale, în valoare de 16 euro/fiecare, se aplică la fiecare 4 pagini sau la fiecare 100 rânduri, în cazul în care pagina cuprinde mai mult de 25 de rânduri.

TRADUCERI APOSTILATE / SUPRALEGALIZATE

Pentru a căpăta valoare juridică, în vedere prezentării în România, documentele traduse în Italia, trebuie să fie apostilate/supralegalizate. Apostilarea se face la sediul Parchetului care legalizează semnătura funcționarului tribunalului care a semnat încheierea traducerii.

Costul apostilării/legalizării traducerii este de 30 euro/document (cu excepția timbrelor fiscale, după caz). Apostilarea traducerii implică 3-4 zile lucrătoare de la data prezentării traducerii legalizate.

Distribuie:

Doar servicii de excelenta!