CERTIFICAT DE CONFORMITATE PERSONAL SANITAR

Personal medical
Traduceri Milano

CERTIFICAT DE CONFORMITATE PERSONAL SANITAR

Via Cilea, 126, cap 20151, Milano (MI), Tel: +39.345.235.2115

  • Servicii de excelenta |
  • 5
Contacteaza Birou

Pentru a răspunde nevoii cetățenilor români aflați în Italia, care doresc să obțină reconoașterea titlurilor românești în profesia de medic, medic dentist, farmacist sau să ateste formarea în profesia de medic/medic specialist, am pus la punct, cu ajutorul colaboratorilor de pe întreg teritoriul României, serviciul de obținere a Certificatelor de Conformitate eliberate de Ministerul Sănătății pentru personalul din domeniul sanitar (medici, asistente, moașe etc.).

 

Pentru solicitarea acestor documente este necesară o procură specială.

Procura se poate face la un notar public din străinătate sau la oficiul consular român. În cazul în care este eliberată de un notar din străinătate aceasta trebuie să poarte apostila/supralegalizarea și să aibă traducere legalizată, după caz.

 

Pentru a fi recunoscute în statele semnatare ale Convenției de la Haga, actele trebuie să fie certificate cu Apostila de la Haga. Dacă actele vor fi folosite în alte state nesemnatare ale Convenției de la Haga, pentru a fi recunoscute, trebuie să fie supralegalizate succesiv pe cale administrativă și consulară.

 

În cazul în care nu aveți documentele necesare traduse, efectuez traduceri din/în mai multe limbi.

 

Pentru detalii suplimentare și o cotație de preț, vă rog să-mi transmiteți solicitarea dvs. prin formularul de contact.

Distribuie:

Doar servicii de excelenta!