CERTIFICAT DE CELIBAT

Certificat de celibat
Traduceri Milano

CERTIFICAT DE CELIBAT

Via Cilea, 126, cap 20151, Milano (MI), Tel: +39.345.235.2115

  • Servicii de excelenta |
  • 5
Contacteaza Birou

Dovada de celibat este necesară cetățeanului român care dorește să încheie o căsătorie în străinătate și trebuie să dovedească că nu este căsătorit. Mă pot ocupa în numele dvs. de obținerea Certificatului de Celibat din România, astfel încât dvs. să evitați deplasarea în țară.

 

Pentru solicitarea acestor documente este necesară o procură specială.

Procura se poate face la un notar public din străinătate sau la oficiul consular român. În cazul în care este eliberată de un notar din străinătate aceasta trebuie să poarte apostila/supralegalizarea și să aibă traducere legalizată, după caz.

 

Actele necesare solicitării dovezii de celibat

  • Act de identitate titular – fotocopie;
  • certificat de naștere – fotocopie;
  • Procură specială – original;

 

În cazul în care ați mai fost căsătorit este necesar ca pe marginea actului dvs. de naștere să fie înscrisă mențiunea de desfacere a căsătoriei prin divorț/încetare a căsătoriei prin decesul soțului/soției). Dacă divorțul/decesul au avut loc în străinătate și nu ați făcut înscrierea actului în România, va trebui să faceți acest lucru înainte de solicitarea dovezii de celibat. În acest sens, vă rog să cițiti secțiunea”Transcrierea actelor de stare civilă înregistrate la autorităţile locale din străinătate”

 

Pentru a fi recunoscute în statele semnatare ale Convenției de la Haga, actele trebuie să fie certificate cu Apostila de la Haga. Dacă actele vor fi folosite în alte state nesemnatare ale Convenției de la Haga, pentru a fi recunoscute, trebuie să fie supralegalizate succesiv pe cale administrativă și consulară.

 

În cazul în care nu aveți documentele necesare traduse, efectuez traduceri din/în mai multe limbi.

Pentru detalii suplimentare și o cotație de preț, vă rog să-mi transmiteți solicitarea dvs. prin formularul de contact.

Distribuie:

Doar servicii de excelenta!